dinsdag 18 september 2012

Deutsche Telekom brengt nano-sim in omloop - GSM Helpdesk Nederland

Deutsche Telekom brengt nano-sim in omloop - GSM Helpdesk Nederland
09/05/2012
GSM Helpdesk NederlandDeutsche Telekom brengt nano-sim in omloopGSM Helpdesk NederlandOp dit moment is er nog geen enkele mobiele telefoon, smartphone of tablet die gebruik maakt van een nano-simkaart. De verspreiding van de nano-simkaart door Deutsche Telekom is derhalve opmerkelijk. De reden laat zich natuurlijk eenvoudig raden.and more »
Mediabedrijf Mplus mikt op convergentie media en telecom
09/04/2012
Express.beMediabedrijf Mplus mikt op convergentie media en telecomExpress.beBij de lancering van het initiatief was gewag gemaakt van een aanbod voor mobiele telefoon, waarbij naast telefonie en data aan de gebruiker ook toegang zou worden verleend tot artikels uit magazines en websites en videofilms van de deelnemende ...and more »
Telefooncel verdwijnt uit straatbeeld - De Stentor
09/04/2012
De StentorTelefooncel verdwijnt uit straatbeeldDe StentorVolgens RBL Telecom, verantwoordelijk voor het beheer van Nederlandse telefooncellen, zijn er geen plannen om de resterende telefooncellen te verwijderen. Omdat de meeste mensen tegenwoordig mobiel ... Ik begrijp best dat het voor veel mensen ...
Samsung presenteert Galaxy Camera met Android - GSM Helpdesk Nederland
08/31/2012
GSM Helpdesk NederlandSamsung presenteert Galaxy Camera met AndroidGSM Helpdesk NederlandOverigens is dat ook zeker niet nieuw in telefoons. Al in 2006, dus al ruim 6 jaar geleden, liet Samsung op de CeBIT (een ICT beurs die destijds nog groot was op het gebied van mobiele telecom) de Samsung B600 met een 10 megapixelcamera mét optische ...and more »

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten