woensdag 19 september 2012

HTC presenteert 8X en 8S met Windows Phone 8

HTC presenteert 8X en 8S met Windows Phone 8
09/19/2012
HTC heeft op een eigen evenement de 8X en 8S gepresenteerd. De smartphones zijn uitgerust met Windows Phone 8. De 8X heeft een 720p-scherm met een diagonaal van 4,3 en draait op een Qualcomm Snapdragon S4-soc.
Onderzoekers printen lasers
09/19/2012
Medewerkers van de universiteit van Cambridge hebben een methode ontwikkeld om organische lasers te printen. Daarvoor werd een inktjetprintproces gebruikt waarmee de lasers op een groot aantal substraten kunnen worden geprint.
Wi-Fi Alliance begint met certificeren van Miracast-hardware
09/19/2012
De Wi-Fi Alliance is begonnen met een certificatieprogramma voor Miracast, een wifi-standaard voor het draadloos versturen van beeld en geluid. Ook heeft de Wi-Fi Alliance inmiddels de eerste producten met Miracast gecertificeerd.
ZTE wil smartphone met Firefox OS nog dit jaar uitbrengen
09/19/2012
De Chinese fabrikant ZTE heeft plannen om nog voor het einde van het jaar een smartphone met Mozilla's Firefox OS uit te brengen. ZTE is een van de eerste bedrijven die concrete plannen voor dit besturingssysteem naar buiten brengt.

telefoon inleveren telefoontje verkopen

1 opmerking:

  1. Zeer spannend, ik zelf ga voor de nieuwe HTC One x+ denk ik.. al twijfel ik wel heel erg om misschien toch naar de Windows Phone 8 kant te neigen..

    BeantwoordenVerwijderen