dinsdag 9 juli 2013

Android Jelly Bean streeft Gingerbread voorbij als populairste versie

Android Jelly Bean streeft Gingerbread voorbij als populairste versie
07/09/2013
Uit nieuwe cijfers van Google blijkt dat Android Jelly Bean door meer actieve gebruikers van de Play Store gedraaid wordt dan de verouderde Gingerbread-variant. Lange tijd was de versie uit 2010 de populairste onder actieve gebruikers van het besturingssysteem.
Twitter voegt dm-synchronisatie toe aan apps en webclients
07/09/2013
Twitter heeft vrijwel al zijn apps en webclients van een update voorzien waardoor wordt bijgehouden wanneer een direct message gelezen is. Deze informatie wordt vervolgens gesynchroniseerd zodat gebruikers maar één keer de melding voor een nieuwe dm krijgen.
Internetbedrijven geven kritiek op onlinemediaheffing van Singapore
07/08/2013
Een aantal grote internetondernemingen, waaronder Facebook en Google, heeft in een brief aan de regering van Singapore bezwaar gemaakt tegen plannen om nieuwssites een heffing te laten betalen. Volgens de bedrijven zijn de regels in strijd met de 'internetvrijheid'.
Asus MeMO Pad HD 7 eind juli verkrijgbaar in Nederland
07/08/2013
De MeMO Pad HD 7 van Asus is binnenkort verkrijgbaar in Nederland. De relatief goedkope 7-Android-tablet heeft een quadcore-soc van MediaTek en een schermresolutie van 1280x800 pixels. De adviesprijs voor het 16GB-model bedraagt 169 euro.

mobiel verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten