vrijdag 19 juli 2013

Intel past koeling van NUC-mini-pc's aan

Intel past koeling van NUC-mini-pc's aan
07/19/2013
Intel gaat de koeling van de Next Unit of Computing-mini-pc's aanpassen, zodat de ssd-schijf minder warm moet worden en stabieler blijft werken. In het huidige design kan de mpci-e-wlan-kaart zo warm worden dat de naastgelegen ssd-schijf niet meer goed werkt.
AMD lijdt opnieuw verlies maar verwacht komend kwartaal winst te maken
07/19/2013
AMD heeft nog steeds flink last van de slecht presterende pc-markt en in zijn afgelopen kwartaal opnieuw verlies geleden, maar veel minder dan in het vorige kwartaal. De ceo van het chipbedrijf verwacht in het derde kwartaal weer winstgevend te zijn.
Vodafone: helft nieuwe abonnees kiest voor RED
07/19/2013
De introductie van Vodafone RED in Nederland lijkt goed uit te pakken voor het bedrijf: volgens Vodafone kiest 55 procent van de nieuwe abonnees voor een RED-abonnement. Desondanks heeft de introductie van RED een dalende omzet niet kunnen voorkomen.
Microsoft schrijft 900 miljoen dollar af door tegenvallende Surface RT-verkoop
07/19/2013
Microsoft heeft zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt, waarin het een afboeking heeft opgenomen van 900 miljoen dollar op zijn voorraden Surface RT-tablets. De bedrijfsresultaten onderstrepen de tegenvallende verkoop van Microsofts Windows RT-tablet.

toestel verkopen mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten