maandag 22 juli 2013

Borderlands 2 krijgt hogere levelcap en twee nieuwe uitbreidingen

Borderlands 2 krijgt hogere levelcap en twee nieuwe uitbreidingen
07/22/2013
Gearbox Software kondigt aan dat er twee nieuwe uitbreidingen verschijnen voor shooter Borderlands 2. De Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 verschijnt dit najaar en voert de level cap op naar 72. In de herfst verschijnt bovendien de Headhunter Pack:T.K. Baha's Bloody Harvest.
Gearbox gaat hd-remakes maken van Homeworld en Homeworld 2
07/22/2013
Gearbox Software gaat high-definition-remakes maken van Relic Entertainment's real-time strategy games Homeworld en Homeworld 2. De nieuwe versies verschijnen voor Windows. De studio zal ook de oorspronkelijke versies van de games opnieuw op de markt brengen.
Duidelijke afbeeldingen van nieuwe Nexus 7-tablet komen uit
07/22/2013
Nieuwe afbeeldingen van de nog onaangekondigde opvolger van Googles Nexus 7-tablet zijn online verschenen. Het lijkt te gaan om de officiële persafbeeldingen en zowel de voor- als achterzijde zijn duidelijk te zien. De tablet wordt vermoedelijk deze week aangekondigd.
WSJ: Apple test 5"-iPhone en 13"-iPad
07/22/2013
Apple is bezig om een versie van de iPhone met 5-scherm te testen, terwijl er ook prototypes worden gemaakt van een iPad met een scherm van bijna 13. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte zakenkrant Wall Street Journal.

mobiele telefoon verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten