dinsdag 2 juli 2013

Gerucht: Apple heeft plannen voor iPhone met lte-advanced in Zuid-Korea

Gerucht: Apple heeft plannen voor iPhone met lte-advanced in Zuid-Korea
07/01/2013
Apple komt mogelijk met een iPhone die ondersteuning biedt voor lte-advanced, de opvolger van de 4g-netwerktechnologie lte. Er zouden onderhandelingen gaande zijn met een Zuid-Koreaanse telecomprovider. Details over een release in Europa of de VS zijn vooralsnog onduidelijk.
Synchronisatiedienst Soocial staakt dienstverlening vanaf 31 juli
07/01/2013
Soocial, een synchronisatiedienst voor contacten die compatibel is met honderden webdiensten en diverse apparaten, staakt vanaf 31 juli zijn dienstverlening. De developers zeggen onvoldoende tijd te hebben voor verdere ontwikkeling van het platform na de overname door Viadeo.
Microsoft gaat in beroep in SkyDrive-zaak
07/01/2013
Microsoft heeft aangegeven dat het bedrijf in beroep gaat na een vonnis van een Britse rechtbank. Deze oordeelde dat Microsoft de naam SkyDrive niet langer mag gebruiken in de EU. De merknaam zou inbreuk maken op merknamen die in handen zijn van mediaconcern BSkyB.
Naughty Dog verwijdert nummers sekslijnen uit The Last of Us
07/01/2013
Ontwikkelstudio Naughty Dog heeft een patch uitgegeven die de in The Last of Us zichtbare telefoonnummers van sekslijnen uit het spel verwijdert. Daarnaast verhelpt de patch de nodige problemen in de multiplayer-modus van het spel.

telefoon toestel verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten