zondag 14 juli 2013

UPC voert wijzigingen door in ongecodeerde dvb-c-streams

UPC voert wijzigingen door in ongecodeerde dvb-c-streams
07/14/2013
UPC heeft een aantal wijzigingen in de ongecodeerde dvb-c-streams doorgevoerd. Hierdoor moet het met name voor bezitters van Humax-decoders uit de 5000-serie eenvoudiger worden om de ongecodeerde zenders uit het basispakket te ontvangen.
Telco toont features Moto X-smartphone in video
07/14/2013
Een Canadese telecomprovider heeft een video gemaakt waarin de aankomende Moto X van Motorola wordt getoond. Onder andere de mogelijkheden voor spraakinvoer en het bedienen van de camera worden getoond. In augustus zou het apparaat uit moeten komen.
Vlaamse omroepen en distributeurs moeten onderhandelen over uitgesteld kijken
07/14/2013
Het Vlaams Parlement heeft zijn goedkeuring gegeven aan een decreet die regels beschrijft voor het kunnen doorspoelen en terugkijken van opgenomen televisieprogramma's. Met het decreet moeten distributeurs en de omroepen tot een akkoord komen over uitgesteld kijken.
Start-up zoekt investeerders voor opzetten adhoc mobiel netwerk
07/14/2013
De ontwikkelaars achter Serval werken aan een zogeheten Mesh Extender voor het opzetten van een adhoc mobiel netwerk. Een dergelijk netwerk wordt in de lucht gehouden doordat mobiele apparaten het signaal doorgeven. Dit kan van nut kan zijn als netwerken van telco's plat liggen.

telefoontje verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten