woensdag 31 juli 2013

Microsoft moet SkyDrive andere naam geven na verloren rechtszaak

Microsoft moet SkyDrive andere naam geven na verloren rechtszaak
07/31/2013
Microsoft moet de naam van zijn SkyDrive-dienst wereldwijd gaan aanpassen. Dat is het gevolg van een verloren rechtszaak in het Verenigd Koninkrijk en afspraken die vervolgens gemaakt zijn met BSkyB, dat de zaak tegen Microsoft aanspande wegens inbreuk op het merkenrecht.
Australië neemt zijn snelste supercomputer in bedrijf
07/31/2013
In het rekencentrum van een Australische universiteit is de snelste supercomputer van het continent in gebruik genomen. De computer, met ruim zevenduizend Xeon-processors, moet vooral ingezet worden voor klimaatberekeningen.
Warner Bros heeft een nieuwe Mortal Kombat-game in de maak
07/31/2013
Lance Sloane, bij uitgever Warner Bros verantwoordelijk voor de Mortal Kombat-serie, verklapt in een interview dat er niet alleen aan een film rond de serie gewerkt wordt, maar ook aan een nieuwe game. Wie die maakt is onbekend en wanneer de game uitkomt is evenmin bekend.
Transparante zonnepanelen voor ramen verdubbelen in rendement
07/31/2013
Onderzoekers hebben een fotovoltaïsche cel ontwikkeld die voor ruiten geplaatst kan worden. De 'zonnepanelen' zijn vrijwel transparant en zouden eenvoudig te produceren zijn. De onderzoekers wisten het rendement te verdubbelen ten opzichte van eerdere prototypes.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten