donderdag 25 juli 2013

Asus kondigt eerste moederborden voor AMD's FM2+-socket aan

Asus kondigt eerste moederborden voor AMD's FM2+-socket aan
07/25/2013
Asus heeft twee moederborden aangekondigd die AMD's komende Kaveri-apu's ondersteunen. De FM2+-socket op de bordjes is ook compatibel met de Trinity- en Richland-apu's. Asus monteert zowel de A55- als de nieuwe A88X-chipset op de moederborden.
Microsoft laat indie-ontwikkelaars toe op Xbox One
07/25/2013
Microsoft zal tijdens de GamesCom uitleg geven over een programma waarmee ontwikkelaars zonder tussenkomst van een uitgever games op de markt kunnen brengen voor de Xbox One. Volgens Microsoft kan elke Xbox One bovendien gebruikt worden om games te maken.
Facebook ziet mobiel gebruik flink stijgen
07/24/2013
Facebook heeft bij de presentatie van zijn meest recente kwartaalcijfers een flinke groei in het mobiele gebruik genoteerd. Het aantal mobiele gebruikers dat maandelijks inlogt steeg met 51 procent naar 819 miljoen. Ook het totaal aantal gebruikers steeg flink.
Eerste apps verschenen die cryptografische handtekening Android omzeilen
07/24/2013
Beveiligingsbedrijf Symantec heeft applicaties ontdekt die misbruik maken van kwetsbaarheden in de cryptografische handtekening in Android. Daardoor kan er code in de apps worden gewijzigd zonder dat hierbij de cryptografische handtekening wijzigt.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten