donderdag 4 juli 2013

Europarlement keurt hogere maximumstraffen voor cybercrime goed

Europarlement keurt hogere maximumstraffen voor cybercrime goed
07/04/2013
Het Europarlement heeft ingestemd met een voorstel van de commissie 'Burgerlijke vrijheden' waarin een minimale maximumstraf van twee jaar op hacken wordt goedgekeurd. Bij het gebruik van botnets zou het minimum op drie jaar moeten liggen en bij kritieke aanvallen op vijf jaar.
Ontwikkeling Warrior's Lair voor PS Vita en PS3 is gestaakt
07/04/2013
Warrior's Lair, de Diablo-achtige game die in 2011 werd aangekondigd als een van de eerste games voor de PS Vita, is geschrapt. De game zou via cross-play speelbaar zijn op zowel de PS Vita als de PlayStation 3. Het was al geruime tijd stil rond de game.
Slachtoffers fraude internetbankieren krijgen altijd geld terug
07/04/2013
Wie slachtoffer wordt van fraude met internetbankieren, krijgt standaard zijn geld terug. Dat heeft de Tweede Kamer besloten, op initiatief van de PvdA. Het kabinet steunt het voorstel. De precieze details zijn op dit moment nog niet duidelijk.
'Fransen hebben op Prism gelijkend afluisterprogramma draaien'
07/04/2013
De Franse inlichtingendienst DGSE heeft volgens een Franse krant in het grootste geheim een afluisterprogramma opgezet dat veel overeenkomsten vertoont met het Prism-programma. Data zou worden verzameld via glasvezelverbindingen, satellieten en afluisterstations.

mobiele telefoon verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten