woensdag 17 juli 2013

Drie SimCity-ontwikkelaars beginnen nieuwe gamestudio

Drie SimCity-ontwikkelaars beginnen nieuwe gamestudio
07/17/2013
Drie vooraanstaande ontwikkelaars van EA Maxis hebben ontslag genomen bij de ontwikkelstudio achter onder meer SimCity en zijn voor zichzelf begonnen. Hun nieuwe studio heet Jellygrade en richt zich op de ontwikkeling van mobiele games.
Prijs van Microsofts Surface RT-tablet in Nederland daalt met 33 procent
07/17/2013
De prijs van Microsofts Surface RT-tablet is fors gedaald. Waar onlangs nog 486 euro neergelegd moest worden voor de 32GB-variant, kan dit model nu al gekocht worden voor 329 euro. Er gaan al langer geruchten dat Microsoft binnenkort met een opvolger komt.
Ontsleutelplicht is wellicht in strijd met mensenrechtenverdrag
07/17/2013
De Raad voor de Rechtspraak, de overkoepelende organisatie van rechters, is kritisch over de 'ontsleutelplicht' die het kabinet wil invoeren. Wellicht is het bevel, waarmee verdachten kunnen worden gedwongen bestanden te ontsleutelen, in strijd met het Europese mensenrechtenverdrag.
Koerswijziging Microsoft maakt day-one-update Forza 5 noodzakelijk
07/17/2013
Door de wijziging die Microsoft vorige maand aanbracht in zijn Xbox One-plannen zullen gamers een day-one-patch moeten downloaden voor Forza Motorsport 5. De patch maakt een groot deel van Forza's onlinefeatures ook offline beschikbaar.

toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten