vrijdag 12 juli 2013

ESEA: 275 claims zijn afgehandeld na Bitcoin-affaire

ESEA: 275 claims zijn afgehandeld na Bitcoin-affaire
07/11/2013
ESEA, een bedrijf dat actief is in e-sports, claimt meer dan 275 claims afgehandeld te hebben in de zaak waarbij in zijn anticheat-clientsoftware een Bitcoin-miner verstopt bleek. Er loopt echter ook een class action-zaak. Het bedrijf zegt de verantwoordelijke werknemer te hebben ontslagen.
Vaste Nederlandse internetabo's relatief goedkoop per Mbit/s
07/11/2013
Nederlanders betalen relatief weinig voor breedbandinternet, afgezet tegen het aantal megabit per seconde dat ze ervoor terugkrijgen. Alleen Japan is goedkoper, blijkt uit onderzoek van de OESO. Dat wil niet zeggen dat Nederlandse internetabo's in alle gevallen het goedkoopst zijn.
Microsoft bevestigt grote reorganisatie
07/11/2013
Microsoft heeft bevestigd dat het bedrijf een grootscheepse reorganisatie gaat uitvoeren. De bedoeling is om de 'eilandstructuur' die het bedrijf nu heeft, om te bouwen naar 'One Microsoft', zoals het bedrijf het zelf noemt. De precieze gevolgen voor de medewerkers zijn onduidelijk.
Nederland verkeert in middenmoot met prijzen mobiele abonnementen
07/11/2013
De prijzen voor mobiel bellen en mobiele data zijn in Nederland niet laag, maar ook niet schrikbarend hoog. Dat concludeert de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, die de prijzen in de 34 aangesloten landen onder de loep nam.

telefoon toestel verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten