dinsdag 23 juli 2013

Hackers stelen Europees klantenbestand bij hoster OVH

Hackers stelen Europees klantenbestand bij hoster OVH
07/23/2013
Hackers hebben zichzelf toegang verschaft tot het interne netwerk van het Franse hostingbedrijf OVH. Daarbij hebben de hackers het Europese klantenbestand van de hoster buitgemaakt, waarin onder andere naw-gegevens en telefoonnummers staan.
Samsung kondigt nieuwe Exynos octacore-soc aan
07/23/2013
Samsung heeft een nieuwe octacore-soc in zijn Exynos-lijn aangekondigd. De Exynos 5420 bestaat net als zijn voorganger uit vier Cortex A15- en vier Cortex A7-kernen, maar dan met hogere kloksnelheden. Ook de gpu is sneller en er is meer geheugenbandbreedte beschikbaar.
Canonical presenteert eigen smartphone met Ubuntu en Android
07/22/2013
Canonical is van plan om een eigen Ubuntu-smartphone uit te brengen. Daarvoor is een IndieGogo-campagne opgezet die 32 miljoen dollar moet opbrengen. Het apparaat kan de mobiele en desktop-versie van Ubuntu draaien en heeft daarnaast Android aan boord.
Roadmap nieuwe MediaTek-chipsets komt online
07/22/2013
De roadmap van chipfabrikant MediaTek voor het komende halfjaar is openbaar gemaakt. De meest opvallende soc op de roadmap is de MT6592, die is voorzien van een octacore-cpu met een klokfrequentie van 2Ghz en een SGX6xx-gpu. Deze soc verschijnt eind dit jaar.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten