woensdag 3 juli 2013

Samsung stelt toestel met eigen besturingssysteem Tizen uit

Samsung stelt toestel met eigen besturingssysteem Tizen uit
07/03/2013
Het eerste toestel met het Tizen-besturingssysteem van Samsung is enkele maanden uitgesteld. Het uitstel zou te maken hebben met de ontwikkeling van een app-store, Samsung zou ervoor willen zorgen dat er direct voldoende apps beschikbaar zijn.
'Opsporingsdiensten tappen dataverkeer af bij Duitse internetexchange'
07/03/2013
Dataverkeer dat via de in Frankfurt gelegen internetexchange DE-CIX loopt, zou door diverse inlichtingendiensten worden afgetapt. Het zou gaan om gemiddeld 5 procent van het datavolume op het knooppunt, met een theoretisch maximum van 20 procent.
Originele makers bereiden nieuwe Outcast-game voor
07/03/2013
De makers die in 1999 verantwoordelijk waren voor pc-game Outcast hebben de rechten op de franchise gekocht van Atari. De Belgische ontwikkelstudio heeft nog geen nieuwe game aangekondigd, maar het lijkt een kwestie van tijd voor dat gebeurt.
Kamer: aannemen andermans naam op internet moet strafbaar worden
07/03/2013
De regeringsfracties in de Tweede Kamer willen dat het strafbaar wordt om op internet andermans naam aan te nemen of een vals e-mailadres en telefoonnummer te gebruiken. Daar moet wat VVD en PvdA betreft in het ergste geval een celstraf van vijf jaar op komen te staan.

mobiel verkopen mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten