donderdag 11 juli 2013

Opsporingsdiensten lieten Xs4all vorig jaar 19 internettaps plaatsen

Opsporingsdiensten lieten Xs4all vorig jaar 19 internettaps plaatsen
07/11/2013
Op last van de opsporingsdiensten moest Xs4all vorig jaar 19 internettaps plaatsen, blijkt uit het transparantierapport dat het bedrijf heeft vrijgegeven. Het rapport schetst geen volledig beeld: taps op last van de AIVD en MIVD zijn geheim en dus niet opgenomen.
Populariteit tablets doet pc-markt sterk krimpen
07/11/2013
De populariteit van tablets maakt dat de pc-markt nog altijd stevig krimpt. Dat schrijven analisten. Er werden dit voorjaar 11 procent minder desktops en laptops verkocht dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Het totaal aantal verkochte pc's kwam uit rond 75 miljoen.
Windows Phones krijgen voortaan drie jaar lang updates
07/11/2013
Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows Phone 8 verlengd van 18 naar 36 maanden. Tegelijk heeft het bedrijf aangekondigd een enterprise feature pack uit te brengen. Daarmee moet Windows Phone 8 geschikter worden voor gebruik in zakelijke omgevingen.
Zweedse ondertitelsite sluit deuren na inval politie
07/10/2013
De Zweedse politie is binnengevallen bij de ondertitelsite Undertexter, die daardoor zijn deuren heeft moeten sluiten. Volgens de Zweedse openbaar aanklager kan de publicatie van ondertitels inbreuk vormen, ook als ze door gebruikers zelf worden geschreven.

telefoontje verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten