dinsdag 16 juli 2013

Prijzen Windows Phones Nokia, HTC en Samsung kelderen in Nederland

Prijzen Windows Phones Nokia, HTC en Samsung kelderen in Nederland
07/16/2013
De prijzen voor duurdere Windows Phone-smartphones van Nokia, HTC en Samsung zijn in de afgelopen maanden gekelderd. De HTC 8X en Samsung Ativ S, voorheen te koop voor 500 euro, kosten nu nog maar de helft: rond 250 euro.
Tv-maker Loewe vraagt uitstel van betaling aan
07/16/2013
De Duitse tv-fabrikant Loewe heeft uitstel van betaling aangevraagd om te voorkomen dat het bedrijf failliet gaat. Daarmee heeft het bedrijf drie maanden de tijd om zijn zaken weer op orde te krijgen. Loewe heeft last van concurrentie uit Azië.
Acer brengt geen computers met thunderbolt-aansluiting meer uit
07/16/2013
Acer heeft aangegeven dat het niet langer thunderbolt-aansluitingen in zijn laptops en desktops zal opnemen. Volgens de computerfabrikant voldoet de breder gebruikte usb 3.0-standaard ruimschoots. Ook zouden de licentiekosten die Intel voor thunderbolt berekent te hoog zijn.
Render van onaangekondigde HP-smartphone komt online - update
07/16/2013
Er is een afbeelding verschenen waarop een render is te zien van een HP-smartphone. Deze is nog niet aangekondigd door de fabrikant, maar moet waarschijnlijk het toestel worden waarmee HP de smartphonemarkt weer betreedt. Update, 15:20: Waarschijnlijk is de render fake.

mobiel inleveren mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten