donderdag 11 juli 2013

Vlaamse muziekbranche: dns-blokkade Pirate Bay gaat niet ver genoeg

Vlaamse muziekbranche: dns-blokkade Pirate Bay gaat niet ver genoeg
07/11/2013
BEA Music, de branchevereniging voor de Vlaamstalige muziekindustrie, is van mening dat de blokkade van The Pirate Bay niet ver genoeg gaat om iets te doen aan illegale downloads van muziek. De organisatie wenst aanvullende maatregelen.
EU maakt nog geen duidelijke keuze over netneutraliteit in uitgelekt voorstel
07/11/2013
In een uitgelekte conceptversie van een voorstel voor de vorming van een Europese telecommarkt staan tegenstrijdigheden over het onderwerp netneutraliteit. Volgens het document moet er een vrij internet zijn, maar afspraken tussen isp's en contentproviders zouden ook zijn toegestaan.
Nokia Lumia 1020 met 41-megapixelcamera komt nog dit jaar naar Nederland
07/11/2013
De Nokia Lumia 1020, een cameratelefoon van de Finse fabrikant met 41MP-camera, komt nog dit jaar naar Nederland. Dat laat de fabrikant weten aan Tweakers. De telefoon met 'achteraf zoomen'-functie is donderdagmiddag in New York gepresenteerd.
Minder dan 1 procent internetters heeft ipv6-verbinding
07/11/2013
Nog niet eens 1 procent van de internetters wereldwijd heeft een verbinding die ipv6 ondersteunt, blijkt uit cijfers van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling. Ook in Nederland ligt het percentage onder de 1 procent.

mobiel verkopen telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten