maandag 29 juli 2013

Radboud Universiteit noemt publicatieverbod Megamos-onderzoek onbegrijpelijk

Radboud Universiteit noemt publicatieverbod Megamos-onderzoek onbegrijpelijk
07/29/2013
De Radboud Universiteit noemt het onbegrijpelijk dat een Britse rechtbank een publicatieverbod heeft ingesteld tegen een wetenschappelijk artikel dat een kraakmethode voor Megamos-chips beschrijft. Ook blijkt er een bodemprocedure te volgen voor een langer publicatieverbod.
Cooler Master introduceert CM 690 III-behuizing
07/29/2013
Cooler Master heeft de derde generatie behuizingen in de CM 690-serie geïntroduceerd. De CM 690 III onderscheidt zich onder andere van de vorige generaties door meer ruimte aan 2,5-schijven te bieden. De behuizingen komen in augustus beschikbaar.
Rapport: Pegatron overtreedt op grote schaal de Chinese wet
07/29/2013
Pegatron overtreedt grootschalig de Chinese wetten en regels volgens een rapport van China Labor Watch. Het rapport spreekt van meer dan 80 overtredingen. Pegatron produceert apparaten en onderdelen voor vele grote bedrijven als Nokia, HP, Acer, Sony en Apple.
Sony en Panasonic werken aan optische drager met capaciteit van 300GB
07/29/2013
Sony en Panasonic hebben een overeenkomst gesloten om samen aan een nieuw type optische drager te werken die gebruik moet worden voor archivering van gegevens. Het is de bedoeling dat de optische schijven per stuk 300GB kunnen huisvesten.

telefoon verkopen mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten