woensdag 17 juli 2013

Nieuw type sensor dumpt groene subpixels voor minder ruis

Nieuw type sensor dumpt groene subpixels voor minder ruis
07/17/2013
Sensorfabrikant Aptina heeft een nieuwe camerasensor voor mobieltjes onthuld. Deze sensor heeft geen reguliere indeling met rode, groene en blauwe subpixels, maar verruilt de groene pixels voor kleurloze varianten, wat minder ruis moet opleveren.
Foto's Nokia Lumia-toestel met grootste scherm komen online
07/17/2013
Er zijn foto's verschenen van het Nokia Lumia-toestel met het grootste scherm tot nu toe. De foto's zijn naar buiten gebracht door het instituut dat telefoons voor de Chinese markt keurt. De smartphone is een goedkoper model en heet Lumia 625.
Microsoft komt met Outlook-app voor Office 365-gebruikers op iOS
07/17/2013
Microsoft heeft versies van zijn mailclient Outlook voor iPhone- en iPad-gebruikers uitgebracht. De apps zijn gratis, maar kunnen alleen in combinatie met een Office 365-abonnement gebruikt worden. Versies voor gebruikers die via een eigen Exchange-server werken, volgen later.
WhatsApp voor iOS gaat nieuwe gebruikers elk jaar 89 cent kosten
07/17/2013
WhatsApp heeft het verdienmodel achter zijn messaging-app voor iOS aangepast. De app kost nu geen geld meer, maar kan gratis uit de App Store gedownload worden. Na het eerste jaar moeten nieuwe gebruikers een jaarlijks bijdrage gaan betalen, net als bij de Android-versie.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten