donderdag 1 augustus 2013

Intel introduceert MinnowBoard van 10 bij 10 centimeter

Intel introduceert MinnowBoard van 10 bij 10 centimeter
08/01/2013
Intel heeft zijn MinnowBoard, een zeer compact moederbord op basis van de Atom-processor, uitgebracht. Het kleine bordje is vanaf augustus leverbaar en moet doe-het-zelvers een opensource-platform geven waarmee geëxperimenteerd kan worden.
Google verlengt opnieuw ActiveSync-ondersteuning voor Windows Phone
08/01/2013
Google heeft bij het verstrijken van de datum waarop ActiveSync-ondersteuning beëindigd zou worden opnieuw een verlenging aangekondigd voor Windows Phone-gebruikers. Daardoor is het nog tot eind dit jaar mogelijk om Google-diensten via ActiveSync te synchroniseren op Windows Phone.
Lenovo updatet notebook-lineup met touchscreens en Haswell
08/01/2013
Lenovo heeft over zijn gehele assortiment een flinke update uitgevoerd. De S-serie kan nu met touchscreens geleverd worden en de ultrabooks uit de U-serie krijgen de beschikking over Haswell-hardware. De Yoga 11S krijgt x86-hardware mee en draait daarmee ook Windows 8.
Opvolger Star Wars: Battlefront verschijnt in 2015
08/01/2013
Tijdens een telefonisch overleg met zijn aandeelhouders heeft Electronic Arts bekendgemaakt dat de nieuwe versie van Star Wars: Battlefront in 2015 verschijnt. Het is de eerste game uit een serie Star Wars-games die EA op de markt wil brengen. De game wordt gemaakt door Dice.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten