dinsdag 13 augustus 2013

'Windows 8.1 komt half oktober uit'

'Windows 8.1 komt half oktober uit'
08/13/2013
Half oktober moeten de eerste apparaten met Windows 8.1 in de winkels liggen. Dan moet ook de update voor bestaande gebruikers van Windows 8 beschikbaar komen. De rtm komt eind augustus al uit, maar voor wie precies is nog onduidelijk.
Xbox One werkt ook als Kinect niet aangesloten is
08/13/2013
Microsofts next-gen-console Xbox One zal ook werken als de meegeleverde Kinect-sensor niet is aangesloten. Bij de introductie van de console zei Microsoft nog dat de sensor altijd ingeplugd moet zijn en ook aan zou staan als de console uitstaat.
Nvidia: GTA V komt dit najaar uit voor pc
08/13/2013
Volgens videokaartfabrikant Nvidia zal gamesontwikkelaar Rockstar zijn aankomende game Grand Theft Auto V nog dit najaar ook voor de pc uitbrengen. Versies voor de Xbox 360 en PlayStation 3 waren al aangekondigd, maar een pc-versie was nog niet bevestigd.
BlackBerry zet zichzelf in de etalage
08/12/2013
BlackBerry heeft aangegeven strategische opties te gaan onderzoeken in een poging het tij te keren. Het bedrijf zet hiermee de deur voor een overname op een kier. De smartphonemaker hoopt zo op de achtergrond zijn problemen op de smartphonemarkt op te kunnen lossen.

mobiel verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten