zaterdag 10 augustus 2013

Obama belooft hervormingen bij spionageprogramma's

Obama belooft hervormingen bij spionageprogramma's
08/10/2013
President Barack Obama van de Verenigde Staten heeft hervormingen aangekondigd met betrekking tot de verschillende spionageprogramma's die de overheid runt. Een onafhankelijke commissie moet nog voor het eind van het jaar met een adviesrapport komen.
Acer wil minder afhankelijk zijn van Windows-producten
08/10/2013
Acer heeft bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers laten weten dat het minder afhankelijk wil zijn van Windows-producten en zich meer gaat richten op Android en ChromeOS. Aanleiding hiervoor is de slechte toestand waar de pc-markt momenteel in verkeert
Microsoft laat Gold-leden features delen met andere gebruikers op Xbox One
08/10/2013
Xbox Live Gold-leden zullen op hun Xbox One features die exclusief zijn voor een Gold-abo kunnen delen met andere gebruikers van de console. Zo hoeft per gezin maar één Gold-abonnement aanwezig te zijn, waarna iedereen van de extra's gebruik kan maken.
Ontwikkelaarssite Apple is weer volledig online
08/10/2013
Apple heeft via een e-mail aan alle geregistreerde Apple-ontwikkelaars laten weten dat zijn ontwikkelaarswebsite weer volledig online is. De site werd eind juli offline gehaald nadat een beveiligingsonderzoeker de gegevens van 100.000 ontwikkelaars wist te bemachtigen.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten