dinsdag 27 augustus 2013

Wetenschappers gebruiken brein-interface om andermans ledematen te besturen

Wetenschappers gebruiken brein-interface om andermans ledematen te besturen
08/27/2013
Wetenschappers zijn erin geslaagd om de hand van een persoon te laten bewegen via de hersensignalen van iemand anders. Terwijl een van de testpersonen aan een bepaalde beweging dacht, werd deze bij de ander 'uitgevoerd'.
Nissan wil zelfrijdende auto's in 2020 op de markt brengen
08/27/2013
Nissan heeft aangegeven dat het in 2020 zelfrijdende auto's op de markt wil hebben. Precieze plannen werden niet bekendgemaakt, maar de auto's moeten volgens de fabrikant 'betaalbaar' zijn. Google is al enige tijd bezig met dergelijke auto's.
ARM koopt softwareontwikkelaar voor 'internet of things'
08/27/2013
Het Britse ARM heeft Sensinode gekocht, een Finse firma die software en protocollen ontwikkelt voor goedkope en weinig energie gebruikende apparaten die met internet verbonden zijn. ARM ziet de overname als een belangrijke stap bij de opkomst van 'internet of things'.
Bitcoin Foundation zoekt uitweg in overleg met Amerikaanse toezichthouders
08/27/2013
De Bitcoin Foundation, een brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in de opkomende Bitcoin-handel, is gesprekken begonnen met Amerikaanse toezichthouders. De overheid in de VS poogt meer grip te krijgen op de cryptovaluta, maar de organisatie vreest te strenge regels.

telefoon toestel verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten