maandag 5 augustus 2013

Infinity Ward teast Squads-modus voor CoD: Ghosts

Infinity Ward teast Squads-modus voor CoD: Ghosts
08/05/2013
In een door een ontwikkelaar van Infinity Ward geplaatste teaservideo lijkt een nieuwe spelmodus voor Call of Duty: Ghosts te worden verklapt. De korte video toont het beginscherm van een nieuwe spelmodus die 'Squads' heet.
Vodafone begint uitrol 4g in randstad en verhoogt 3g-snelheid - update
08/05/2013
Vodafone heeft in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn lte-netwerk geactiveerd. Daarnaast heeft de telecomaanbieder aangegeven dat het de snelheid van zijn bestaande 3g-netwerk via dual carrier-hsdpa+ zal verhogen tot tenminste 7,2Mbit/s.
Tester verklapt bestaan Infinity Blade 3
08/05/2013
Michael Lochrane, het hoofd van het testteam bij ontwikkelaar Chair Entertainment, werkt aan Infinity Blade 3 voor de iPhone, volgens zijn cv op LinkedIn. Het is de eerste melding van een vervolg op de lucratieve mobiele games uit de stal van Unreal Engine-maker Epic Games.
Zuid-Korea bezorgd over opheffen Amerikaans importverbod Apple-producten
08/05/2013
De Zuid-Koreaanse overheid heeft bezorgd gereageerd op de beslissing van de Amerikaanse regering om een importverbod op oudere Apple-producten terug te draaien. De Amerikaanse president Obama gebruikte zijn vetorecht, omdat het importverbod te veel gevolgen zou hebben.

mobiel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten