zaterdag 24 augustus 2013

Intel gaat overklokken ssd's demonstreren

Intel gaat overklokken ssd's demonstreren
08/24/2013
Intel zal op de IDF 2013 in september zijn eerste publieke demonstratie van het overklokken van ssd's houden. De demo is onderdeel van een sessie waarbij ook Ivy Bridge E-processors overgeklokt worden en de beta van de tweakapp AppTune uitgelegd wordt.
Instagram neemt Luma over voor videobewerking
08/24/2013
Instagram heeft het bedrijf Luma overgenomen, een startup die zich voornamelijk bezighoudt met videobewerkingssoftware. De technologie en de werknemers van Luma gaan bij Instagram aan de slag, waarschijnlijk om daar aan vergelijkbare diensten te werken.
'Motorola Droid 5 krijgt fysiek toetsenbord en is schokbestendig'
08/24/2013
Volgens geruchten zou Motorola van plan zijn om opnieuw een smartphone uit te brengen met een fysiek toetsenbord. De Droid 5, die beschikt over een sliderkeyboard, zou daarnaast tegen een stootje moeten kunnen en bestand zijn tegen water en stof.
'Google, Facebook en Microsoft kregen miljoenen om Prism-kosten te dekken'
08/24/2013
De grote tech-bedrijven als Google, Facebook, Microsoft en Yahoo ontvingen miljoenen dollars van de NSA om de kosten voor het Prism-programma te dekken, zo bericht The Guardian op basis van documenten die klokkenluider Snowden aan de krant verstrekte.

mobiel inleveren mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten