donderdag 22 augustus 2013

Google vraagt patent aan voor locatieafhankelijke smartphone-unlockfunctie

Google vraagt patent aan voor locatieafhankelijke smartphone-unlockfunctie
08/22/2013
Google heeft een patentaanvraag ingediend voor een unlockmechanisme voor smartphones waarbij de locatie van de gebruiker een rol speelt. Zo kan thuis of op kantoor een swipe voldoende zijn voor een unlock, terwijl onderweg een pincode noodzakelijk is.
Nieuwe telescoopcamera verscherpt ruimtebeelden
08/22/2013
Astronomen hebben een nieuw type zichtbaarlichtcamera voor ruimtetelescopen ontwikkeld. Met de optica van de camera kunnen scherpere foto's gemaakt worden dan tot dusver mogelijk was, waarbij atmosferische storingen gecompenseerd worden.
The Elder Scrolls Online heeft 3 miljoen bèta-aanmeldingen
08/22/2013
Bethesda heeft bekendgemaakt dat 3 miljoen spelers zich hebben aangemeld voor de bèta van The Elder Scrolls Online. De bekendmaking volgt op het nieuws dat de mmorpg speelbaar wordt via een abonnement. In Europa gaan spelers 12,99 euro per maand betalen.
Aantal torrentdownloads blijft stijgen ondanks Pirate Bay-blokkades
08/22/2013
De door Brein afgedwongen blokkade van The Pirate Bay bij Nederlandse providers heeft niets geholpen. Nederlanders zouden juist meer zijn gaan downloaden via bittorrent sinds de blokkades zijn ingesteld. Alleen het aantal muziekdownloads zou zijn gestabiliseerd.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten