maandag 26 augustus 2013

TU Delft bouwt compacte autopilot-chip voor drones

TU Delft bouwt compacte autopilot-chip voor drones
08/26/2013
De TU Delft heeft naar eigen zeggen de kleinste automatische piloot ontwikkeld ter wereld. De software voor de zogeheten Lisa/S-autopilot is geheel opensource, evenals het hardwareontwerp van de chip die is bedoeld voor drones.
'Google blokkeert AllCast-app voor Chromecast-dongle'
08/26/2013
Google heeft een update uitgebracht voor zijn Chromecast-dongle waarna de AllCast-applicatie van een externe developer niet langer zou werken. Volgens de ontwikkelaar heeft Google zijn Android-applicatie die ook lokaal opgeslagen content kan streamen, doelbewust geblokkeerd.
Http 2.0 krijgt waarschijnlijk ingebouwde versleuteling
08/26/2013
De kans is groot dat http 2.0, de opvolger van http 1.1, ondersteuning voor versleuteling via de tls-standaard ingebouwd krijgt. Dat wil niet zeggen dat http even veilig wordt als https: mogelijk worden certificaten niet gecontroleerd, waardoor man in the middle-aanvallen mogelijk blijven.
Opvolger Oppo Find 5 krijgt touchpad aan de achterkant
08/26/2013
De opvolger van de Oppo Find 5, die de naam N1 zal dragen, krijgt een touchpad aan de achterkant, waarmee gebruikers onder meer door webpagina's kunnen scrollen en het volume kunnen aanpassen. Daarnaast is de eerste foto van het toestel verschenen.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten