woensdag 21 augustus 2013

Gerucht: Samsung werkt aan Tizen-smartphone met 4g

Gerucht: Samsung werkt aan Tizen-smartphone met 4g
08/21/2013
Samsung heeft naar verluidt een toestel met modelnummer SM-Z9005 in de planning, een smartphone die op het Tizen-besturingssysteem draait. Er is onder andere een scherm met een resolutie van 1280x720 pixels aanwezig, evenals ondersteuning voor 4g.
Google zet stilletjes website voor nieuwe dienst Helpouts online
08/21/2013
Google heeft zonder een grote aankondiging de pagina van een nieuwe dienst genaamd Helpouts online gezet. Hiermee kunnen mensen tegen betaling hun diensten aanbieden via een videochat, waarbij Google twintig procent van het verdiende bedrag afroomt.
Facebook-consortium brengt smartphones en internet naar derde wereld
08/21/2013
Een consortium van onder andere Samsung, Qualcomm, Nokia en Opera is op initiatief van Facebook het project Internet.org gestart. Doel van het project is om het tweederdedeel van de wereld dat nu nog offline is, op het internet te krijgen met goedkope aansluitingen en smartphones.
Nieuwe versie van mhl-video-interface ondersteunt 4k-video
08/21/2013
Het team achter de video-interface mhl heeft versie 3.0 van de standaard aangekondigd. Deze nieuwe specificatie introduceert ondersteuning voor 4k-video en de mogelijkheid om gelijktijdig videostreams te versturen en randapparatuur te gebruiken.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten