donderdag 15 augustus 2013

Lenovo verkoopt voor het eerst meer mobieltjes en tablets dan pc's

Lenovo verkoopt voor het eerst meer mobieltjes en tablets dan pc's
08/15/2013
Lenovo heeft in het afgelopen kwartaal meer smartphones en tablets verkocht dan computers en laptops. Dat is voor het eerst; traditioneel verscheept het bedrijf meer producten in de pc-markt. Vooral in Azië vinden de mobiele apparaten van Lenovo gretig aftrek.
Steam-veteraan Jason Holtman stapt over naar Microsoft
08/15/2013
Jason Holtman, die bij Valve acht jaar lang verantwoordelijk is geweest voor de zakelijke kant van Steam, stapt over naar Microsoft. De voormalige advocaat gaat daar een strategie uitstippelen om van Windows een succesvol gaming- en entertainmentplatform te maken.
Amerikanen willen drones inzetten tegen muggen
08/14/2013
In de Amerikaanse staat Florida wordt onderzocht of drones ingezet kunnen worden om muggen te bestrijden. De onbemande vliegtuigen zouden moeten speuren naar plaatsen waar de insecten zich vermeerderen, zodat ze gedood kunnen worden.
GfK: handheld- en consoleverkoop stort in, 4g-smartphones populairder
08/14/2013
De verkoop van handhelds en consoles is sterk gedaald in het tweede kwartaal, zo meldt marktonderzoeker GfK. Ook de tv-verkoop is gekelderd. De verkoop van smartphones die gebruik kunnen maken van 4g-netwerken is in het tweede kwartaal van dit jaar wel flink gestegen.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten