vrijdag 9 augustus 2013

Amazon brengt mogelijk dit jaar nog eigen Android-console op de markt

Amazon brengt mogelijk dit jaar nog eigen Android-console op de markt
08/09/2013
Amazon zou van plan zijn om nog dit jaar een eigen Android-console op de markt te brengen. Net als bij Ouya wordt de console waarschijnlijk geleverd met een eigen controller. De console kan met de Android-games overweg die Amazon nu al verkoopt voor de Kindle Fire.
Samsung voorziet kleurenlaserprinters van nfc-tag
08/09/2013
Samsung heeft drie kleurenlaserprinters aangekondigd die voorzien zijn van nfc-tags. Door een mobieltje of tablet met een nfc-tag tegen de printer te houden kan een gebruiker volgens de fabrikant snel en zonder driverinstallatie documenten vanaf zijn mobiele apparaat printen.
Studio achter Heroes of Newerth maakt nieuwe moba-game
08/09/2013
S2 Games, de Amerikaanse studio achter Heroes of Newerth, kondigt Strife aan. Dat wordt opnieuw een moba-game, al wil S2 Games dit keer meer nadruk leggen op het sociale aspect. Zo wordt samenwerken beloond. Bovendien wil S2 Games een verhaal inbouwen.
T-Mobile: storingen in het buitenland deels verholpen
08/09/2013
T-Mobile zegt enige vooruitgang te hebben geboekt bij het verhelpen van een storing die problemen oplevert bij bellen in het buitenland. De storing in een systeem dat het buitenlandse mobiele verkeer moet afhandelen, zou deels zijn verholpen.

mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten