donderdag 15 augustus 2013

Google wil opnieuw YouTube-app voor Windows Phone blokkeren - update

Google wil opnieuw YouTube-app voor Windows Phone blokkeren - update
08/15/2013
Google wil opnieuw dat Microsoft zijn YouTube-app voor Windows Phone uit zijn downloadwinkel haalt, omdat de algemene voorwaarden worden geschonden. Daarbij lijkt toegang tot de app al door Google geblokkeerd. Eerder werd om gelijksoortige reden de app ook al offline gehaald.
IBM koopt beveiligingsfirma Trusteer
08/15/2013
IBM heeft voor een bedrag van naar schatting tussen de 800 miljoen en 1 miljard dollar het Israëlische softwarebeveiligingsbedrijf Trusteer gekocht. De software van Trusteer wordt met name gebruikt voor het beveiligen van financiële transacties.
Hackers kraken Outbrain-aanbevelingsdienst
08/15/2013
Hackers die opereren onder de naam Syrian Electronic Army hebben de aanbevelingsdienst Outbrain gekraakt. Hierdoor werden onder andere bezoekers van de websites van CNN, Time en The Washington Post doorgestuurd naar een website van de hackersgroepering.
Facebook wil eigen betaalsysteem introduceren
08/15/2013
Facebook werkt aan een eigen betaalsysteem waardoor gebruikers van de sociale netwerkdienst na het eenmalig invoeren van hun creditcardgegevens snel kunnen afrekenen via de Facebook-app in webwinkels. Het betaalsysteem zal mogelijk al volgende maand op Facebook beschikbaar komen.

telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten