zondag 11 augustus 2013

Nieuwe malwarekit richt zich op Linux-systemen

Nieuwe malwarekit richt zich op Linux-systemen
08/11/2013
Beveiligingsonderzoekers van RSA hebben een nieuwe malwarekit van Russische makelij aangetroffen die zich specifiek richt op Linux-systemen. Via de zogeheten Hand of Thief-trojan kan onder andere inlogdata worden buitgemaakt.
Elementary OS brengt Luna-release uit
08/11/2013
De developers van Elementary OS, een op Ubuntu gebaseerde distributie, hebben de Luna-release uitgebracht. Het besturingssysteem is volgens de developers grafisch beter afgewerkt dan concurrerende distro's en zou ook razendsnel applicaties starten.
Beveiligde maildienst Lavabit sluit deuren
08/09/2013
Lavabit, een beveiligde e-maildienst waar mogelijk ook Edward Snowden gebruik van heeft gemaakt, heeft abrupt zijn deuren gesloten. Ook een andere soortgelijke dienst, Silent Circle, heeft onverwacht aangekondigd te stoppen met zijn versleutelde e-maildienst Silent Mail.
América Móvil gaat de strijd aan om KPN helemaal in handen te krijgen
08/09/2013
América Móvil wil de touwtjes bij KPN in handen hebben. De Mexicaanse telco van miljardair Carlos Slim heeft ongevraagd een bod uitgebracht op alle aandelen van KPN dat aanzienlijk hoger ligt dan de huidige waarde in een poging een meerderheidsbelang te krijgen.

telefoontje verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten