zaterdag 24 augustus 2013

Samsung schrapt Windows 8-Android-ultrabook mogelijk door patentkwestie

Samsung schrapt Windows 8-Android-ultrabook mogelijk door patentkwestie
08/24/2013
Samsung heeft de release van zijn vlaggenschip-product op ultrabookgebied, de ATIV Q, mogelijk uitgesteld of helemaal geschrapt, schrijft ZDNet Korea. De ATIV Q, met beeldschermresolutie van 3200x1800 pixels, draait naast Windows 8 ook Android en dit zou tot patentproblemen leiden.
Toshiba start volgend jaar met productie 3d-flashgeheugen
08/24/2013
Toshiba is vrijdag begonnen met de bouw van de tweede fase van Fab 2 van zijn Yokkaichi productiefaciliteit voor nand-flashgeheugen. Daarmee is de eerste horde genomen naar de productie van 3d-flash, dat voor onder andere ssd's met meer opslagcapaciteit moet zorgen.
Google verbiedt advertenties in notificatiebalk Android
08/24/2013
Google heeft de richtlijnen voor Android-ontwikkelaars aangepast. Nieuw is dat er niet langer advertenties mogen worden getoond in de notificatiebalk. Daarnaast moeten gebruikers beter worden beschermd tegen ander ongewenst gedrag van apps.
Justitie VS bekritiseert bedrijfsvoering Apple in antitrustzaak e-books
08/24/2013
Het Amerikaanse ministerie van justitie is van mening dat Apple gemonitord moet worden in zijn handelen op de e-bookmarkt. De overheid heeft er geen vertrouwen in dat het bedrijf de antitrust-schendingen uit zichzelf zal staken. Wel wil de VS de strafduur verkorten.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten