vrijdag 23 augustus 2013

Bug in Android 4.3 op Nexus 4 laat mobiel signaal wegvallen en accu leeglopen

Bug in Android 4.3 op Nexus 4 laat mobiel signaal wegvallen en accu leeglopen
08/23/2013
Google is bezig met het fixen van een bug in Android 4.3 op de Nexus 4, waardoor bij sommige gebruikers het signaal van het mobiele netwerk wegvalt en daardoor de accu sneller leegloopt. De bug treedt op bij simkaarten van virtuele providers.
Apple neemt makers van ov-applicatie Embark over
08/23/2013
Apple heeft Embark overgenomen, een startup die zich met name bezighoudt met de ontwikkeling van een app voor het openbaar vervoer. De software moet waarschijnlijk geïntegreerd worden in de Maps-dienst van Apple.
Europese Commissie noemt openstellen analoge kabel niet langer nodig
08/22/2013
De Europese Commissie heeft aan de Vlaamse Regulator voor de Media een brief gestuurd waarin zij aangeven dat het niet langer nodig is om de kabelnetwerken van Telenet en Tecteo open te stellen voor aanbieders van analoge tv. Dit kan ook gevolgen voor Nederland hebben.
Agentschap Telecom ziet opstoppingen op 2,4GHz-wifi ontstaan
08/22/2013
Er ontstaan steeds vaker storingen op 2,4GHz-wifi-netwerken door de wildgroei aan hotspots en het toenemende dataverkeer, zo stelt het Telecom Agentschap. Hierdoor werken draadloze netwerkverbindingen traag of geheel niet, met mogelijk gevolgen voor bepaalde bedrijfsprocessen.

telefoon inleveren telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten