zaterdag 3 augustus 2013

Sony doet nieuwe mmorpg Everquest Next uit de doeken

Sony doet nieuwe mmorpg Everquest Next uit de doeken
08/03/2013
Sony heeft de nieuwste telg in de Everquest-gamereeks aangekondigd: Everquest Next. De mmorpg kan gezien worden als een reboot in de franchise en zal kostenloos te spelen zijn. Dankzij de voxel-engine moet het mogelijk zijn om de omgeving sterk te beïnvloeden.
Bedrijf start Kickstarter voor 3g-addon voor Arduino en Raspberry Pi
08/03/2013
Het bedrijf SparqEE is een Kickstarter-project gestart voor een addon die gebruikt kan worden om een Arduino- of Raspberry Pi-ontwikkelaarsbord met een mobiel netwerk te verbinden. Mensen die 69 dollar of meer doneren zouden het stukje hardware in november moeten krijgen.
BlackBerry werkt aan dure Porsche Design-variant van de Z10
08/03/2013
Er zijn foto's opgedoken van een speciale Porsche Design-variant van de BlackBerry Z10, met een aangepast design en, naar verluidt, ook een aangepaste versie van BB10. Dit is niet de eerste keer dat de smartphonefabrikant samenwerkt met de designafdeling van het automerk.
John Carmack zet ruimtevaartprogramma stop in afwachting van investeerders
08/03/2013
John Carmack, de hoofdprogrammeur achter onder andere de Quake-games, heeft de werkzaamheden van zijn bedrijf Armadillo Aerospace vrijwel stilgelegd. Carmack wil niet langer alles uit eigen zak bekostigen en hoopt dat investeerders het bedrijf te hulp zullen schieten

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten