donderdag 1 augustus 2013

Usb 3.1 krijgt dubbele snelheid usb 3.0

Usb 3.1 krijgt dubbele snelheid usb 3.0
08/01/2013
De standaardenorganisatie achter usb heeft de specificatie van de volgende generatie usb afgerond. Usb 3.1, zoals de nieuwe standaard gaat heten, krijgt een doorvoersnelheid van 10Gbps en wordt daarmee twee maal zo snel als usb 3.0.
verspreidde malware via banners - update
08/01/2013
De website van De Telegraaf heeft donderdag gedurende enkele uren malware verspreid. De kwaadaardige software werd geserveerd via een besmette banner op het advertentienetwerk van de nieuwssite. Het is niet voor het eerst dat op deze manier malware wordt verspreid.
Warner geeft details multiplayermode Batman: Arkham Origins vrij
08/01/2013
Uitgever Warner Bros heeft Invisible Predator Online uit de doeken gedaan, een multiplayermodus van Batman: Arkham Origins. In de spelvorm vechten teams van Bane en van The Joker tegen Batman en Robin. De modus wordt niet opgenomen in de Wii U-versie.
Kans op misbruik 'oplader-hack' iOS lijkt beperkt
08/01/2013
De hack die enkele weken geleden in het nieuws kwam en die het mogelijk maakt een iOS-apparaat te kraken met een vervalste oplader, is niet zomaar uit te voeren. Er moet een developer-account bij Apple worden aangemaakt, daarnaast is het probleem opgelost in iOS 7.

mobiel inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten