dinsdag 18 december 2012

Apple patenteert hdr-methode voor smartphonecamera's

Apple patenteert hdr-methode voor smartphonecamera's
12/18/2012
Apple heeft een patent aangevraagd voor een hdr-opnamemethode voor cameramodules in smartphones. In plaats van dat verschillende opnames met uiteenlopende belichtingen direct na elkaar worden gemaakt, worden de pixelrijen diverse malen belicht.
W3C stelt definitieve html5-specificatie vast
12/18/2012
Het Worldwide Web Consortium heeft aangekondigd dat het na een driejarig traject de definitieve html5-specificatie heeft opgesteld. Het is de laatste stap voordat de zogenaamde recommendation-status wordt uitgesproken en html5 een officiƫle webstandaard is.
Pc-versie Resident Evil 6 komt eind maart
12/18/2012
Uitgever Capcom maakt bekend dat de pc-versie van Resident Evil 6 eind maart in de winkel ligt, bijna een half jaar na de consoleversies. Capcom raadt een Intel Core 2 Quad 2,7GHz of AMD Phenom II X4 van 3GHz aan als ondergrond, vergezeld door een GeForce GTX 560.
Samsung wil geen verkoopverbod van Apple-producten meer in Nederland - update
12/18/2012
Samsung stopt met het nastreven van een verkoopverbod van Apple-producten in Nederland en andere Europese landen vanwege het gebruik van standaardessentiƫle patenten. Dat heeft de fabrikant bekendgemaakt. Het lijkt er niet op dat beide bedrijven tot overeenkomst zijn gekomen.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten