vrijdag 14 december 2012

Belgische krantensites krijgen gezamenlijke betaalmuur

Belgische krantensites krijgen gezamenlijke betaalmuur
12/14/2012
Belgische krantenuitgevers gaan volgend jaar gebruik maken van een gezamelijk betaalplatform voor hun websites, waardoor lezers op meerdere websites met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord kunnen inloggen. Ook Vlaamse omroepen overwegen zich erop aan te sluiten.
Veel Android-telefoons schenden waarschijnlijk Nederlandse privacywet
12/14/2012
Veel Android-telefoons schenden waarschijnlijk de Nederlandse privacywet door geen opt-in aan te bieden voor het verzamelen van locatiegegevens. Dat zeggen twee juridisch experts tegen Tweakers. Meer dan tweederde van de verkochte smartphones in Nederland draait Android.
Samsung vermindert investeringen in lcd
12/14/2012
Samsung gaat zijn investeringen in de productie van lcd's terugschroeven. In plaats daarvan verschuift het zijn aandacht naar meer winstgevende activiteiten als de productie van panelen voor tablets en oled-displays in verschillende formaten.
Linux krijgt ondersteuning voor het Windows 8 multitouch-protocol
12/14/2012
De eerste stappen zijn gezet om de Human Interface Device-ondersteuning bij Linux 3.8 te voorzien van ondersteuning voor het Windows 8 multitouch-protocol. Daarnaast gaat versie 3.8, onder bepaalde omstandigheden, minder geheugen in beslag nemen.

mobiel inleveren telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten