vrijdag 14 december 2012

TU Delft richt Robotics Institute op

TU Delft richt Robotics Institute op
12/14/2012
De TU Delft heeft bekendgemaakt al zijn activiteiten op het gebied van robotica te verenigen in het nieuwe Robotics Institute. Er wordt binnen het nieuwe instituut onder andere onderzoek gedaan naar hoe robots en mens interactie met elkaar kunnen aangaan.
VS wil strengere regels voor apps die locatiedata verzamelen
12/14/2012
Een wetsvoorstel in de Verenigde Staten zorgt er mogelijk voor dat het voor ontwikkelaars moeilijker wordt om locatiegegevens te verzamelen en deze in te zetten voor advertenties. Als het voorstel tot wet wordt omgezet moet de ontwikkelaar eerst expliciet toestemming vragen.
KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2 kopen 4g-frequenties
12/14/2012
Alle huidige mobiele telecomproviders hebben bij de frequentieveiling vergunningen weten te bemachtigen. Daarnaast heeft Tele2 als enige nieuwkomer frequenties gekregen. Alle 'winnaars' van de telecomveiling zeggen in 2013 een 4g-netwerk te zullen gaan uitrollen.
Rockstar wil alle steden uit de GTA-geschiedenis aan elkaar koppelen
12/14/2012
Volgens Leslie Benzies, producer van diverse Grand Theft Auto-games, wil ontwikkelaar Rockstar ooit alle steden uit de diverse delen van de serie aan elkaar koppelen zodat spelers per vliegtuig van de ene stad naar de andere kunnen reizen en hun favoriete plekken kunnen bezoeken.

mobiel verkopen telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten