maandag 31 december 2012

Eneco neemt garantie over van zonnepanelenactie na faillissement Solar Living

Eneco neemt garantie over van zonnepanelenactie na faillissement Solar Living
12/31/2012
Stichting Natuur & Milieu heeft laten weten dat Eneco de garantie zal overnemen van zonnepanelen die zijn aangekocht bij het collectieve inkoopprogramma Zon Zoekt Dak. Eerder was Solar Living hiervoor verantwoordelijk, maar dit bedrijf ging eerder dit jaar failliet.
Chinese fabrikant toont Galaxy Note II-kloon met quadcore MediaTek-chip
12/31/2012
De Chinese fabrikant GooPhone komt met een smartphone op de markt die overduidelijk gebaseerd is op Samsungs Galaxy Note II. Het toestel beschikt over een 5,5-scherm met een resolutie van 1280x720 pixels en draait op een quadcore-soc van MediaTek.
Benchmarks van Intels Merrifield-chip voor smartphones duiken op
12/31/2012
Er zijn twee benchmarkscores online verschenen die afkomstig zijn van een apparaat dat aangedreven wordt door Intels aankomende Merrifield-soc voor smartphones. Mochten de scores authentiek zijn, dan is de aankomende chip een flinke stap voorwaarts voor Intel.
Toshiba ontwikkelt geheugenkaart met ingebouwde Transferjet-technologie
12/31/2012
Toshiba zal tijdens de Consumer Electronics Show, begin januari 2013, een sdhc-geheugenkaart tonen met ingebouwde TransferJet-technologie. TransferJet is vergelijkbaar met NFC, maar wel vele malen sneller. Behalve de geheugenkaart ontwikkelde Toshiba ook een Transferjet-adapter.

telefoon inleveren telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten