zondag 23 december 2012

RIM ziet aantal BlackBerry-gebruikers met miljoen afnemen

RIM ziet aantal BlackBerry-gebruikers met miljoen afnemen
12/21/2012
Research in Motion heeft het aantal BlackBerry-gebruikers in het afgelopen kwartaal zien afnemen met een miljoen. Het is voor het eerst dat het aantal gebruikers van Blackberry's afneemt. Wereldwijd zouden er nog 79 miljoen gebruikers zijn.
Facebook test betalen voor pushmessage aan non-vrienden
12/21/2012
Facebook test een nieuwe dienst waarbij gebruikers tegen betaling de mogelijkheid krijgen om berichten naar de inbox te sturen van anderen waarmee ze niet verbonden zijn. Ook is de dienst begonnen met het uitrollen van nieuwe privacy-instellingen en -notificaties.
Instagram draait omstreden aanpassing voorwaarden terug
12/21/2012
Instagram heeft het omstreden gedeelte van de aanpassing van zijn algemene voorwaarden teruggedraaid als reactie op de ophef die ontstond onder gebruikers. De oorspronkelijke bepaling van de advertentiesectie uit 2010 is daarmee weer van kracht.
Gerucht: HTC komt met 7"- en 12"-tablet met Windows RT
12/21/2012
HTC brengt volgens geruchten in het derde kwartaal van 2013 twee tablets met Windows RT uit: een 7-versie met bel-functionaliteit en een 12-variant. Plannen voor een Windows 8-tablet met Intel-processor zouden geschrapt zijn omdat deze te duur zou worden.

telefoon verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten