donderdag 20 december 2012

Nederlands verbod op downloaden vooralsnog van de baan

Nederlands verbod op downloaden vooralsnog van de baan
12/20/2012
Er komt vooralsnog geen verbod op het downloaden van content zoals muziek en films uit illegale bron. Een meerderheid van de Tweede Kamer stemde donderdagavond tegen het downloadverbod. De Kamer heeft liever een belasting op onder meer smartphones en tablets.
AMD schrapt updatefunctie in Catalyst-driver door beveiligingslek
12/20/2012
AMD adviseert om de automatische updatefunctie van zijn Catalyst-videodrivers niet langer te gebruiken omdat er een kwetsbaarheid is aangetroffen in het bijbehorende notificatie-mechanisme. De updatefunctie zal bovendien in toekomstige drivers geschrapt worden.
Microsoft schrapt importfunctie voor oude Office-formaten in Outlook 2013
12/20/2012
Microsoft heeft in een blogposting laten weten dat het in Outlook 2013 niet langer mogelijk is om xls- en doc-bestanden te importeren die afkomstig zijn uit Office 97 tot en met Office 2003. Volgens de softwaregigant zijn deze bestandsformaten te sterk verouderd.
Dropbox neemt foto-opslagdienst Snapjoy over
12/20/2012
Cloudopslagdienst Dropbox heeft Snapjoy overgenomen, een dienst die het mogelijk maakt om foto's uit diverse bronnen online op te slaan. Met de acquisitie lijkt Dropbox meer mogelijkheden aan te willen gaan bieden voor het beheren van foto's.

telefoontje verkopen toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten