vrijdag 14 december 2012

Britse Pentagon-hacker wordt in eigen land niet vervolgd

Britse Pentagon-hacker wordt in eigen land niet vervolgd
12/14/2012
De Britse 'Pentagon-hacker' Gary McKinnon gaat vrijuit en zal in zijn thuisland niet worden vervolgd. Daartoe heeft het Britse Openbaar Ministerie besloten. Eerder al werd zijn geplande uitlevering naar de Verenigde Staten stopgezet om humanitaire redenen.
Sharp kondigt 'ICC Purios' 60"-4k-tv met THX aan
12/14/2012
Sharp heeft in Japan officieel zijn 60-4k-tv aangekondigd. Dit is volgens het bedrijf de eerste THX-gecertificeerde 4k-tv. De ultra-hdtv met de naam ICC Purios, afgeleid van de gebruikte ICC-chipset, zal vanaf februari beschikbaar zijn voor een prijs van rond de 25.000 euro.
Meerderheid steunt omstreden telecomverdrag Verenigde Naties
12/14/2012
Een nieuw telecomverdrag van de Verenigde Naties is aangenomen, ondanks verzet van een aantal Westerse landen, waaronder Nederland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De landen zijn bang dat het verdrag gevolgen heeft voor de controle over het internet.
'Veiling frequenties mobiel internet levert miljarden op'
12/14/2012
De veiling van de frequenties voor mobiel internet levert veel meer op dan verwacht. Dat stelt RTL Nieuws op basis van anonieme bronnen. De overheid rekende op 470 miljoen euro, maar providers leggen in totaal volgens RTL Nieuws 'miljarden euro's' neer.

mobiel verkopen telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten