dinsdag 11 december 2012

Yahoo vernieuwt e-mail-interface en bijbehorende applicaties

Yahoo vernieuwt e-mail-interface en bijbehorende applicaties
12/11/2012
Yahoo heeft wijzigingen aangekondigd voor zijn e-maildienst. De interface is vernieuwd waardoor gebruikers gemakkelijker met de dienst kunnen werken, zo claimt het bedrijf. Daartoe is onder andere de interface versimpeld.
Linus Torvalds geeft Linux 3.7-kernel vrij
12/11/2012
Linus Torvalds heeft versie 3.7 van de Linux-kernel vrijgegeven. De kernel bevat onder andere verbeterde ondersteuning voor een breder aantal ARM-processors inclusief support voor 64bit-ARMv8-processors. Ook kan er network address translation toegepast worden op ipv6-verkeer.
Intel kondigt Atom-socs voor servers aan
12/11/2012
Intel heeft zijn nieuwste generatie serverprocessors aangekondigd. De S1200-soc is gebaseerd op Atom-technologie en moet zeer energiezuinige servers mogelijk maken. De 64bit-processors worden als socs met een tdp van slechts 6 watt geleverd.
Motorola gaat productie van mobieltjes uitbesteden
12/11/2012
Google heeft opnieuw ingrijpende wijzigingen gedaan bij Motorola. De Google-dochter heeft productiefabrieken verkocht aan Flextronics. Dat bedrijf gaat nu waarschijnlijk apparaten voor Motorola fabriceren, waardoor laatstgenoemde deze activiteit uit handen geeft.

mobiel inleveren mobiel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten