dinsdag 25 december 2012

ZTE komt op CES met 5"-smartphone met full-hd-scherm

ZTE komt op CES met 5"-smartphone met full-hd-scherm
12/24/2012
ZTE zal op elektronicabeurs CES over enkele weken een smartphone tonen met full-hd-scherm. De telefoon heeft een schermdiagonaal van 5 en draait op een Qualcomm Snapdragon S4 Pro-soc. Veel fabrikanten komen met dergelijke telefoons.
China wil internetgebruikers gaan registreren
12/24/2012
De Chinese overheid bestudeert een wetsvoorstel die alle internetgebruikers in het land verplicht om hun naam te registeren bij hun serviceprovider. De machthebbers stellen zo de privacy beter te kunnen bewaken, maar het land lijkt het internetgebruik nog strenger te willen reguleren.
Tele2 komt met abonnementen voor onbeperkt bellen en sms'en
12/24/2012
Een retailer heeft onbekende abonnementen online gezet van Tele2, waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen en sms'en. De sim-only variant kost 25 euro per maand, met een toestel kan het oplopen tot 50 euro per maand. Data kent nog altijd een limiet van 2,5GB per maand.
Apples ultradunne iMacs getest
12/23/2012
Apple heeft dit najaar traditiegetrouw zijn lijn iMacs vernieuwd. Na het oude unibody-model dat drie iteraties meeging, kreeg de 2012-uitvoering een dunnere behuizing. niet alleen het uiterlijk kreeg een update: ook aan de binnenkant werd de iMac onder handen genomen.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten