vrijdag 28 december 2012

Tele2: er komt geen abonnement voor onbeperkt bellen en sms'en

Tele2: er komt geen abonnement voor onbeperkt bellen en sms'en
12/27/2012
Tele2 zal niet op korte termijn een abonnement aanbieden met onbeperkt bellen en sms'en. Dat laat de provider weten aan Tweakers. Klanten konden het abonnement korte tijd afsluiten, maar het ging om het verzamelen van een groep testbellers.
Onderzoek: 1 op 10 smart tv-bezitters gebruikt tv voor websurfen
12/27/2012
Van de bezitters van een smart tv, of connected tv, zou 10 procent zijn apparaat gebruiken om te browsen. Ongeveer 15 procent zou muziek luisteren via zijn televisie. De connected tv's worden volgens NPD echter nog vooral gebruikt voor het kijken van video over de internetverbinding.
Nokia zet Nederlandse 'camera-update' Lumia 920 online
12/27/2012
In Navifirm, een tool waarmee gebruikers firmwares kunnen downloaden, is te zien dat de Nederlandse 'camera-update' voor de Lumia 920 online is op de Nokia servers. Dat wijst erop dat de update ook in Nederland snel kan worden uitgerold.
ZTE brengt dunste full-hd-telefoon in januari uit
12/27/2012
ZTE heeft informatie vrijgegeven over de prijs en releasedatum van zijn eerste full-hd-telefoon Nubia Z5. De Android-telefoon zal in januari uitkomen in China, maar wanneer en of het dunne en smalle toestel buiten China te koop zal zijn, is vooralsnog onduidelijk.

telefoon inleveren mobiele telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten