maandag 24 december 2012

Gerucht: Nokia werkt aan Windows RT-tablet met 'accu-cover'

Gerucht: Nokia werkt aan Windows RT-tablet met 'accu-cover'
12/24/2012
Nokia werkt volgens een gerucht afkomstig van gadgetsite The Verge aan een Windows RT-tablet met een cover die voorziet in extra accucapaciteit. De tablet met 10,1-scherm heeft volgens de site bovendien een 'snel laden'-functie, waarbij de accu binnen korte tijd laden weer halfvol zit.
Amerikaanse webwinkels verlagen prijs als klant vlak bij concurrent woont
12/24/2012
Amerikaanse webwinkels blijken hun prijzen te verlagen als de gebruiker dichter bij de vestiging van een concurrent woont. Dat concludeert de krant The Wall Street Journal na eigen onderzoek. Eerder bleek al dat prijzen varieerden tussen Android- en iPhone-gebruikers.
KPN test 4g-netwerk op lage frequentieband in Amsterdam
12/24/2012
KPN is begonnen met het testen van zijn 4g-frequenties in de 800MHz-band in Amsterdam. De 800MHz-band is de laagste frequentie voor het lte-netwerk van de provider. De testen dienen als lakmoesproef voor de start van het 4g-netwerk in februari volgend jaar.
Foto's van BlackBerry 10-telefoon met toetsenbord komen online
12/24/2012
Er zijn via een Chinese site foto's online gekomen van een BlackBerry 10-telefoon met fysiek toetsenbord. Deze 'L-serie' is vermoedelijk een van de twee toestellen die BlackBerry-maker RIM eind januari op een eigen evenement zal presenteren.

telefoontje verkopen telefoon toestel verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten