donderdag 27 december 2012

W3C verdedigt web cryptography-api

W3C verdedigt web cryptography-api
12/27/2012
Het encrypten en decrypten van gegevens via javascript is geen slecht idee. Dat zei een medewerker van het World Wide Web Consortium op de CCC-beveiligingsconferentie. De W3C werkt aan een api waarmee dat mogelijk wordt, maar critici zetten er vraagtekens bij.
China stelt gps-alternatief open voor publiek gebruik
12/27/2012
China heeft zijn alternatief voor gps, Beidou, voor het grote publiek in de Aziatische markt in gebruik genomen. Het navigatiesysteem was al een jaar in de lucht, maar kon alleen gebruikt worden door de overheid en defensie. Uiteindelijk moet Beidou wereldwijd gebruikt worden.
Frans three-strikes-beleid heeft in drie jaar tot twee veroordelingen geleid
12/27/2012
De Franse minister van justitie heeft in antwoord op kamervragen de balans opgemaakt van het three-strikes-beleid tegen internetpiraterij. Er zijn sinds de invoering eind 2009 drie mensen voor het gerecht geweest, waarvan twee veroordeeld zijn. Er is één boete van 150 euro opgelegd.
Nokia brengt eigen browser voor Windows Phone uit
12/27/2012
Nokia heeft zijn eigen browser uitgebracht voor Windows Phone. Dataverkeer loopt via een proxy, waardoor de browser minder data verbruikt dan Internet Explorer. De browser blijkt ook sneller in testen van Tweakers.

telefoontje verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten