zondag 30 december 2012

'Intel gaat settop-box en tv-dienst in steden VS snel uitrollen'

'Intel gaat settop-box en tv-dienst in steden VS snel uitrollen'
12/30/2012
Intel gaat zijn vermeende settop-box en televisiedienst 'snel' uitrollen en kiest ervoor om dit niet landelijk te doen in de VS, maar stad voor stad, beweert een bron van TechCrunch. De chipgigant zou zich op de tv-markt willen richten na frustraties over een mislukt Google TV-avontuur.
Microsoft waarschuwt voor lek in IE6, -7 en -8
12/30/2012
Microsoft waarschuwt voor een lek in Internet Explorer 6, 7 en 8 dat nog net gedicht is en dat actief misbruikt worden door kwaadwillenden. Het lek kwamen eerder aan het licht door beveiligingsbedrijf FireEye en exploits zouden al sinds in ieder geval 21 december in omloop zijn.
Onderzoekers kraken betaalpas Duitse universiteiten
12/29/2012
Onderzoekers hebben een betaalsysteem gekraakt dat in veel Duitse universiteiten wordt gebruikt. Ze hackten de notoir onveilige chip in de kaart, die ook in de Nederlandse ov-chipkaart zat. Er bleek geen enkele controle op frauduleuze transacties te zijn.
Marvell krijgt miljard dollar boete in patentzaak
12/27/2012
Chipmaker Marvell heeft een boete gekregen van meer dan een miljard dollar, omgerekend 880 miljoen euro, in een Amerikaanse patentzaak. Dat is meer dan de jaarwinst van 2011. Marvell zou twee patenten hebben geschonden van een universiteit.

telefoon verkopen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten