zondag 23 december 2012

VS en Rusland gaan samenwerken bij piraterijbestrijding

VS en Rusland gaan samenwerken bij piraterijbestrijding
12/23/2012
De Verenigde Staten en Rusland hebben afgesproken om samen online piraterij harder aan te gaan pakken. Zo zou Rusland beloven om websites die het niet zo nauw nemen met de auteursrechten harder aan te pakken, evenals de beheerders van dergelijke sites.
Microsoft-game met Xbox-achievements komt uit voor iOS
12/23/2012
De Microsoft-game Wordament, die aanvankelijk alleen voor Windows 8 en Windows Phone werd uitgebracht, is nu ook beschikbaar voor het iOS-besturingssysteem. Ondanks het feit dat de game draait op iOS, kunnen gebruikers verbinding maken met de Xbox Live-dienst.
Ontwikkelaars krijgen KDE Plasma Active werkend op Nexus 7-tablet
12/23/2012
Het is KDE-ontwikkelaars gelukt om de Plasma Active-omgeving op de Google Nexus 7 te laten draaien. Alhoewel er nog bugs in de huidige release zitten, is het voor gebruikers al wel mogelijk om de grafische interface zelf op de Google-tablet te installeren.
'Samsung klaagt Apple aan wegens Notification Center'
12/23/2012
Samsung zou in Zuid-Korea een aanklacht tegen Apple hebben ingediend wegens patentschending. Apple zou een patent schenden met zijn Notification Center in iOS. Onduidelijk is of het gaat om een patent dat in handen is van Samsung of van Google.

telefoon inleveren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten